Uitgebreide zoekopdracht
Wij vonden 0 resultaten
Je zoekresultaten

Amsterdam, Minervaplein 25

€ 105.000 p.j
Minervaplein 25,
Voeg toe aan favorieten
89
beschikbaar

ALGEMEEN
Deze representatieve kantoorruimte met zichtlocatie gelegen op de begane en voorzien van tuin bevindt zich in een levendige omgeving op loopafstand (10 min) van de Zuidas, Beethovenstraat en het Olympiaplein in Amsterdam Zuid.
Het kantoor heeft een frontbreedte van maar liefst 20 meter, waardoor het er veel raamoppervlakte en dus veel licht aanwezig is.

LOCATIE
Gelegen op loopafstand van de Beethovenstraat met tal van winkels, de Apollolaan en het Beatrixpark. In de nabijheid van de Zuidas, het concertgebouw, de grote musea en het Vondelpark. Diverse goede basis- en middelbare scholen op loop- en fietsafstand. Goed gesitueerd ten opzichte van uitvalswegen. De afritten S108 en S109 zijn binnen enkele minuten met de auto bereikbaar. Voldoende openbaarvervoersmogelijkheden op loopafstand (tram 5 en 24, bus 15 en 65 en NS station Zuid/W.T.C. en RAI). Binnen 10 minuten bent u op Schiphol.

BEREIKBAARHEID
Het object is goed bereikbaar, via de afritten S108 en S109 zijn binnen enkele minuten met de auto bereikbaar. Daarnaast zijn er voldoende openbaarvervoersmogelijkheden op loopafstand (tram 5 en 24, bus 15 en 65 en NS station Zuid/W.T.C. en RAI). Binnen 10 minuten bent u op Schiphol.

INDELING
Begane grond:
Entree met receptie, grote kantoortuin aan straatzijde, aan tuinzijde twee afsluitbare kantoorkamers, spreekkamer en pantry.
Souterrain:
Spreekkamer, verblijfs-/vergaderruimte voorzien van pantry, drie opslag-/archiefruimten. Eén archiefruimte is voorzien van een kluisdeur die geschikt is voor het archiveren van aktes.

VLOEROPPERVLAK
Totale oppervlakte circa 310 m², waarvan circa 215 m² op de begane grond en circa 95 m² in het souterrain.

PARKEREN
Betaald parkeren op de openbare weg.

BESTEMMING
Volgens het bestemmingsplan rust op het pand de bestemming: Dienstverlening, kantoor, medische- en maatschappelijke dienstverlening.

OPLEVERING
Vanaf 1 januari 2022 beschikbaar.

SERVICEKOSTEN
Voorschot bedrag van ca. € 12,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW en op basis van jaarlijkse
nacalculatie. Voor wat betreft het water- en elektragebruik dient huurder zelf direct contracten af te sluiten met de nutsvoorzieningen.

Oplevering
– Eigen entree;
– Tuin;
– Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
– Verwarming middels radiatoren;
– Koeling airconditioning.

HUURPRIJS
€ 105.000,- per jaar, exclusief BTW.

HUURBETALING
Per kwartaal vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
in overleg, doch uitgangspunt is 5 jaar met een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar.

ZEKERHEIDSTELING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur, servicekosten en BTW.

OVERIGE CONCITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

Adres: Minervaplein 25
Stad:
Postcode: 1077 TJ
Openen in Google Maps
Property Id : 1703053
Prijs: € 105.000 p.j
Oppervlakte: 310 m2

Reageren


Vergelijkbaar aanbod

beschikbaar

Amsterdam, Duivendrechtsekade 85 K

€ 600 p.m
ALGEMENE INFORMATIE Op een fraaie locatie in een complex aan het water van de Weespertrekvaart bieden wij een kanto [meer]
ALGEMENE INFORMATIE Op een fraaie locatie in een complex aan het water van de Weespertrekvaart bieden wij een kanto [meer]
lucas
beschikbaar

Amsterdam, Nieuwezijds Voorburgwal 120 III

€ 6.150 p.m
VRIJBLIJVENDE INFORMATIE Grote kantoorruimte van circa 330 m², gelegen op de derde verdieping van het monumentale k [meer]
VRIJBLIJVENDE INFORMATIE Grote kantoorruimte van circa 330 m², gelegen op de derde verdieping van het monumentale k [meer]
lucas
beschikbaar

Amsterdam, Duivendrechtsekade 85 BG

€ 150 p.m
**OPSLAGRUIMTE** ALGEMENE INFORMATIE Op een fraaie locatie in een complex aan het water van de Weespertrekvaart bie [meer]
**OPSLAGRUIMTE** ALGEMENE INFORMATIE Op een fraaie locatie in een complex aan het water van de Weespertrekvaart bie [meer]
lucas

Vergelijk