Uitgebreide zoekopdracht
Wij vonden 0 resultaten
Je zoekresultaten

Amsterdam, Condensatorweg 48

€ 70 p.m².p.j
Condensatorweg 48,
Voeg toe aan favorieten
25
beschikbaar

OBJECT
Het complex staat op een prachtige locatie in Amsterdam Sloterdijk. Het complex is direct zichtbaar vanaf de ringweg A10 en is gelegen op loopafstand (8 minuten) van Station Sloterdijk. Het complex omvat in totaal circa 1.800 m² bedrijfsruimte met een plafondhoogte van circa 6meter.

In de directe omgeving van het gebouw zijn diverse gerenommeerde bedrijven en instanties gevestigd, zoals Cordares, KPN, DELL, Deloitte, UPC, Reed Elsevier, UWV, De Belastingdienst.

Tevens bevinden zich in de directe omgeving horecagelegenheden zoals café / restaurant Westpoort, een IBIS Hotel en een Meiningen Hotel, een Burger King alsmede een grote keuze rondom Station Sloterdijk.

BEREIKBAARHEID
Per auto:
Het gebouw is uitstekend bereikbaar door de ligging naast de Ringweg A10 (Coentunnel), via afslag S102. Door de Rijksweg A5 is het gebied tegenwoordig zowel vanuit noordelijke richting (De Zaanstreek, Alkmaar en West Friesland), als vanuit zuidwestelijke richtingen (Haarlem, Den-Haag en Rotterdam) beter bereikbaar.

Per openbaar vervoer:
Het gebouw is uitstekend bereikbaar op circa 8 minuten loopafstand van NS station Sloterdijk. Vanuit daar gaan diverse bus, tram, metro en trein verbindingen.

BESCHIKBAAR
Totaal circa 1.800 m² bedrijfsruimte te huur

PARKEREN
Betaald parkeren op de openbare weg.
Mogelijk kan aan de overzijde van het gebouw een eigen parkeerplaats ten behoeve van circa 60 auto’s extra gehuurd worden.

HUURPRIJS
Bedrijfsruimte: € 70,- per m² per jaar;
*Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en dienen te worden vermeerderd met BTW.

SERVICEKOSTEN
€ n.o.t.k. per m², exclusief BTW op basis van een systeem van voorschot betalingen met een latere verrekening van de werkelijke kosten.

HUURPRIJSBETALING
In kwartaaltermijnen bij vooruitbetaling te voldoen.

HUURPERIODE
Nader overeen te komen.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, conform de reeks consumentenprijsindexcijfers, reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerste 12 maanden na de huuringangsdatum.

HUUROPZEGGINGSTERMIJN
Nader overeen te komen

ZEKERHEIDSSTELLING
Een verhuurder conveniërende bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur of een niet-rente dragende waarborgsom vermeerderd met servicekosten en BTW.

OPLEVERING
Het gehuurde is voorzien van:
– Heaters in de bedrijfsruimte;
– Elektrische overheaddeuren in de bedrijfshal.
– Eenvoudige pantry
– Toiletgroep
– Separaat kantoor

BTW
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

HUURCONTRACT
Gebaseerd op het model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW, zoals vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015 met standaard algemene bepalingen.

AANVAARDING
De bedrijfshal ter grootte van 1.800 m² is per direct beschikbaar.
De kantoorruimte ter grootte van 3.292 m² en de bedrijfshal ter grootte van 2.100 m² zijn per 1 november 2019 beschikbaar.

Adres: Condensatorweg 48
Stad:
Postcode: 1014 AX
Openen in Google Maps
Property Id : 845014
Prijs: € 70 p.m².p.j

Reageren


Vergelijkbaar aanbod

beschikbaar

Amsterdam, Amstel 208

€ 2.150 p.m
ALGEMEEN Kantoorruimte van circa 97 m² op absolute A1 locatie aan de Amstel! De ruimte is gelegen tegenover de Stop [meer]
ALGEMEEN Kantoorruimte van circa 97 m² op absolute A1 locatie aan de Amstel! De ruimte is gelegen tegenover de Stop [meer]
lucas
beschikbaar

Amsterdam, Pieter Calandlaan 124

€ 1.750 p.m
ALGEMENE INFORMATIE Zeer fraai gelegen aan de Pieter Calandlaan in Amsterdam-West bieden wij een gerenoveerde kanto [meer]
ALGEMENE INFORMATIE Zeer fraai gelegen aan de Pieter Calandlaan in Amsterdam-West bieden wij een gerenoveerde kanto [meer]
lucas
beschikbaar

Amsterdam, Lindenstraat 72 B

€ 1.400 p.m
VRIJBLIJVENDE INFORMATIE Midden in de bruisende Jordaan ligt in een rustige zijstraat op een steenworp afstand van [meer]
VRIJBLIJVENDE INFORMATIE Midden in de bruisende Jordaan ligt in een rustige zijstraat op een steenworp afstand van [meer]
lucas

Vergelijk