Uitgebreide zoekopdracht
Wij vonden 0 resultaten
Je zoekresultaten

Wilt u uw bedrijfsruimte, winkelruimte of kantoor verhuren?

Hier komt veel bij kijken, want u doet zaken in een lastige markt met vaak wijzigende regelgeving. Welke huur kan ik vragen? Waar moet ik mee rekening houden? Wij kunnen deze en andere vragen voor u beantwoorden. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen. Daardoor kunnen wij u in een vrijblijvend gesprek van advies voorzien.

Verhuren

U bespreekt met ons welk(e) bedrijfsobject(en) u wilt verhuren. U geeft aan welke eisen u stelt aan de potentiële huurder(s). Een belangrijk aspect is het bepalen van de juiste huurprijs. Wij zijn als geen ander op de hoogte van de markt en kunnen hierdoor een reële maximaal haalbare huurprijs vaststellen.

Wij gaan vervolgens actief op zoek naar potentiële huurders. Wij melden uw bedrijfsobject direct aan bij Funda in Bussiness voor zakelijk vastgoed en bij onze eigen site. Deze database is aangesloten op het NVM-netwerk. Hierdoor worden automatisch alle NVM-bedrijfsmakelaars op de hoogte gesteld van uw aanbod. Zij kunnen zoekende klanten hierover snel informeren. Hierdoor is de kans groot dat u op korte termijn een aantal potentiële huurders hebt.

Tevens wordt uw bedrijfsobject op fundainbusiness.nl geplaatst. Dit is met meer dan 16.000 bedrijfsobjecten het belangrijkste advertentiemedium voor commercieel onroerend goed.
Voldoet de zoekende klant aan de door uw opgestelde profielwensen? Dan nodigen wij deze geïnteresseerde kandidaat uit om het bedrijfsobject te bezichtigen. Wij coördineren en begeleiden de bezichtigingen. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor de potentiële huurder(s). Zo heeft u er als verhuurder geen omkijken naar.

Bezichtigingen

De bezichtiging biedt ons een goede gelegenheid te achterhalen waarom de kandidaat-huurder geïnteresseerd is in juist uw bedrijfsobject. En waar aanvullende vragen liggen. Deze informatie kan belangrijk zijn voor het bepalen van de strategie in de vervolgfase en uiteraard bij latere onderhandelingen.

Besluit u de kandidaat-huurder te accepteren? En besluit de kandidaat-huurder uw bedrijfsobject te accepteren? Dan onderhandelen wij voor u de prijs uit, waardoor u een zo’n hoog mogelijke huur ontvangt.

Het is mogelijk dat de bedrijfsmakelaar van de huurder een controle wil uitvoeren en een inspectierapport op wil stellen over de staat waarin uw bedrijfsobject verkeert. Wij kunnen u hierover adviseren en leiden de inspectie voor u in goede banen.

Als u en de huurder overeenstemming bereiken over de huurprijs, stellen wij de huurovereenkomst op. Hiervoor wordt over het algemeen het meest recente contract van de ‘Raad voor onroerende Zaken’ (ROZ) als basis gebruikt. In de huurovereenkomst worden de standaardgegevens en eventuele bijzondere bepalingen opgenomen. Wij informeren u uitgebreid over uw rechten en plichten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Vergelijk