Uitgebreide zoekopdracht
Wij vonden 0 resultaten
Je zoekresultaten

Bent u op zoek naar een koopwoning?

Het aankopen van een woning heeft vaak grote financiële gevolgen. Inzicht in de kwaliteit van de woning en van de woonomgeving is onmisbaar. De staat van onderhoud en de mogelijk beperkende omstandigheden vanuit bijvoorbeeld het bestemmingsplan kunnen persoonlijke en financiële teleurstellingen opleveren.
Wij kunnen u daarom als gecertificeerd NVM-makelaar ondersteunen. Een gedegen onderzoek naar de genoemde aspecten geeft u duidelijkheid. Wij kunnen u een prijsbeoordeling leveren en u bijstaan bij de onderhandelingen.

Inschrijven

De inschrijving bij Van Maarschalkerwaart Makelaars is conform de NVM voorwaarden. Dit houdt onder andere in dat u het nieuwe woningaanbod, vanuit Funda via ons kantoor aan het begin van de werkdag, op de door u gewenste wijze aangeboden krijgt. Nadat u het aanbod heeft doorgenomen, is het van belang om zo snel mogelijk aan een van onze medewerkers telefonisch door te geven welk object u wilt bezichtigen. De bezichtiging zal dan verder door ons worden gecoördineerd. Het gebeurt wel eens dat u op een andere wijze woningaanbod ontvangt. Ook deze bezichtigingen en onderhandelingen kunnen wij voor u regelen.

Van Maarschalkerwaart Makelaars berekent geen kosten voor een zoekopdracht. Wel bent u bij aankoop van een woning courtage verschuldigd. Zowel onze tarieven als de NVM voorwaarden ontvangt u tijdens het zoekersgesprek.

Bod uitbrengen

Zodra u een geschikte woning heeft gezien waar u een bod op wilt uitbrengen, zullen wij in overleg met u, onderhandelen met de verkopende partij en het noodzakelijke onderzoek voor u doen. Zodra de onderhandelingen zijn afgerond, begeleiden wij u bij het maken van de koop- en leveringsakte bij de notaris en begeleiden wij u bij het verzorgen van de eventueel benodigde bouwkundige keuring.

Het zoeken naar en het kopen van een woning behelst natuurlijk meer dan wij u nu melden. Graag ontvangen wij u, op afspraak, voor het zogenoemde zoekersgesprek, welke natuurlijk ook vrijblijvend is.

Vergelijk